Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portale Społecznościowe.

Czy korzystasz z portali społecznościowych ?  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy korzystasz z portali spo?eczno?ciowych ?

• Tak
      48
    • Nie
      35
  2. 2. Z jakich portali korzystasz ?

• Facebook
      41
    • Nasza-klasa
      38
    • Twitter
      6
    • Share
      6
    • Z ?adnego.
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Chciałbym zapytać kto korzysta... albo może nie... będzie łatwiej jak zapytam kto nie korzysta z portali społecznościowych :D

Czy korzystacie z portali społecznościowych ? Ja sam korzystam z Facebooka oraz NK. Uważam, że takie portale to fajne miejsce do nawiązywać kontakty z fajnymi ludźmi choć i tak nigdy nie zastąpi prawdziwej rozmowy w realnym świecie.

Fajna zabawa i nic innego.

Korzystasz z Facebooka ? otwórz spoiler !

A tak propos... proszę użytkowników Facebooka o kliknięcie "Lubię To!" w tym linku :

http://www.facebook.com/pages/Vegatto-DJ/167009200024887

Pozdrawiam i zachęcam do wypowiedzi !

Opublikowano

Korzystam z "nasza klasa" ale głównie aby utrzymywać kontakty ze znajomymi coś aka telefon + gg.

; )

Opublikowano

Ja MPC forum :) te nk, gaybooki itd to totalne dno.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nasza-klasa, tylko i wyłącznie.

Na co mi jakiś angielski portal "fejsbuk" ?

Wystarczy jeden. Ci co mają dwa, to zapewne pokemony.

Opublikowano

Facebook.

Dla mnie i ogólnie chyba wiadomo że nasza-klasa spadła na psy i każdy przechodzi na fejsa. Dla mnie fejs i tak fajniejszy niż te śledziki. :D

Opublikowano

teraz tylko fejs, przedtem nk. prawde mówiac fejs gniecie nk w każdym calu, mały kwardacik z reklamami (na nk cała główna jest nimi zawalona), szybkość powiadomień o komentarzach itp. (nk - dno), maaaasa fikcyjnych kont na nk, możliwość kontaktu z ludźmi z zagranicy, fanpage muzyków, klubow piłkarskich, możliwość szybkiego zobaczenia jakie macie wspólne zainteresowania z ludźmi, opcja "wydarzenia" która pomaga w organizacji imprez, łaczy ludzi. czyli nk to maszynka do pieniędzy, na fejsie nie masz nawet durnych "prezentów" do znajomych...

ae1d1005fe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...